Meet the Team
Joost | Event Director
Joost Knaven is Event Director bij Mood4Food en verantwoordelijk voor de uitvoering van de vele evenementen & congressen. Joost is een events- en cateringprofessional en laat niets aan het lot over.
Contact met Joost:
070 - 3645389
Cato | Account Manager
Cato van de Ven is vaak het aanspreekpunt voor de vele events die wij uitvoeren. Bij Cato kun je terecht voor al je (aan-) vragen. Zij zorgt ervoor dat je een voorstel op maat ontvangt en dat al je cateringwensen worden vervuld.
Contact met Cato:
070 - 3645389
Yara | Account Manager
Yara Sterk is vaak het aanspreekpunt voor de vele events die wij uitvoeren. Bij Yara kun je terecht voor al je (aan-) vragen. Zij zorgt ervoor dat je een voorstel op maat ontvangt en dat al je cateringwensen worden vervuld.
Contact met Yara:
070 – 3645389
Guido | Event Manager
Guido Hupkes kom je tegen op veel van onze evenementen. Hij regelt, stuurt aan en zorgt voor een perfect verloop van het event, waardoor onze opdrachtgevers geen omkijken hebben naar de catering.
Contact met Guido:
070 - 3645389
Philip | Event Manager
Philip van de Kimmenade kom je tegen op veel van onze evenementen. Hij regelt, stuurt aan en zorgt voor een perfect verloop van het event, waardoor onze opdrachtgevers geen omkijken hebben naar de catering.
Contact met Philip
070 - 3645389
Marije | Finance Dept
Marije Kerkhof is verantwoordelijk voor de administratie en verschillende backoffice taken. Dus met al je vragen over facturen, abonnementen & contracten ben je bij Marije aan het goede adres.
Contact met Marije:
070 - 3645389
Ray | Head Chef
Ray Mertowirdjo is het creatieve culinaire brein van de keuken en zorgt ervoor dat iedere cateringopdracht zorgvuldig wordt uitgedacht en uiteindelijk wordt uitgevoerd. Altijd verrassend en de puntjes op de i!
Contact met Ray:
070 - 3645389
Suzanne | Sous Chef
Suzanne (Suus) Houbolt is Sous Chef bij Mood4Food en is verantwoordelijk voor alle keukenwerkzaamheden & de uitvoering op locatie tijdens events. Suus is allround en geen klus is te gek of te veel.
Contact met Suus:
070 - 3645389
Flora | Sous Chef
Flora Manoussou is Sous Chef bij Mood4Food en is verantwoordelijk voor alle keukenwerkzaamheden & de uitvoering op locatie tijdens events. Flora staat altijd aan en heeft er zin in!
Contact met Flora:
070 - 3645389
Quirijn | Kitchen Manager
Quirijn Hupkes is Kitchen Manager en regelt samen met de Head Chef & de Sous Chefs alles in en rondom de keuken. Vaak op de achtergrond, maar ook zeker op de voorgrond. Weinig woorden, maar veel daden!
Contact met Quirijn:
070 – 3645389
Zsa Zsa | Owner
Zsa Zsa van de Weg is dé founder & vormgever van Mood4Food. Zsa zei in 2009 ‘ik kan dat beter dan al die andere cateraars’. Zo gezegd zo gedaan, Mood4Food is sindsdien een cateringbedrijf dat het verschil maakt!
Contact met Zsa Zsa:
070 - 3645389
Driesse | Owner
Driesse van de Weg heeft de algemene leiding over het bedrijf en gebruikt zijn creativiteit, netwerk & vechtlust om met Mood4Food steeds een stapje hoger te komen op de ladder. The sky is the limit, maar wel gefaseerd. En door!
Contact met Driesse:
070 - 3645389
Memory lane
Andy | Sous Chef
Klaas | Chef
Kayleigh | Account Manager
Wij zijn heel erg tevreden met jullie dienstverlening. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor het mede laten slagen van ons congres in de Fokker Terminal.
"Dank voor het gehele team voor alles wat jullie hebben gedaan voor ons event. We hadden nogal wat eisen, maar jullie konden dit allemaal aan. Wij hadden voor het eerst een locatie, dat helemaal opgebouwd moest worden, waardoor we niet zeker wisten hoe het eruit gaat zien en moesten we jullie op de blauwe ogen geloven dat het inderdaad helemaal goed gaat komen. Dit hebben jullie ruimschoots gedaan. Of het nu was om een menu in ons thema te bedenken, de gehele opbouw met alle leveranciers te regelen of verschillende audiovisuele zaken te organiseren. Jullie regelen het gewoon. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!"
MVRO
Geef ook een review"Hartelijk dank voor de perfecte verzorging tijdens het wel heel vroege ontbijtbuffet, het meedenken en onze gasten verzorgen hebben wij als een waar genoegen ervaren. "
Rabobank
Geef ook een review