Mood4food responsive-img
  • Home
  • Werkwijze
  • MVO
  • Over Mood4Food
  • Team
  • Locaties
  • Contact
  • Nieuws
  • Nederlands EN
  • English EN

It’s all about the crew!

28 - 05 - 2024

Het zit er bijna op, het mega avontuur in Rotterdam. De IMDE voor MINI / BMW Group in opdracht/samenwerking met Die_Favoriten . Op 2 locaties, de Schiecentrale en Mini Harbor City (Greenport Rotterdam), 74 events in anderhalve maand, 5000 internationale gasten uit heel de wereld. 

Vanavond event nummer 73 in de Schiecentrale afgerond en we maken ons op voor morgen, dan vindt event nummer 74 plaats in Mini Harbor City, de laatste. What a ride, so far! De laatste loodjes, maar wat een ervaring en wat zullen we het missen.

Dit bericht is vooral bedoeld om de crew van Mood4Food te bedanken. Wat een discipline, wat een professionaliteit, wat een enthousiasme, wat een (onderling) plezier. Echt dikke complimenten voor zo'n 50 collega's die de afgelopen anderhalve maand verantwoordelijk waren voor de uitvoering. Geweldig, many thanks!

Deze foto van een deel van de crew in de Schiecentrale geeft goed weer hoe de sfeer was. Dank jullie wel geweldige mensen

Vorige bericht
Volgende bericht
Nieuws overzicht
Contact

Mood4Food BV
Komeetweg 1
2516 AV Den Haag

Tel: 070 - 3645389

KVK: 66857325
IBAN: NL21 ABNA 0865 5125 58
BTW: NL856727337B01

  • Heb je een aanvraag: aanvragen@mood4food.nl
  • Heb je een algemene vraag: info@mood4food.nl
Locaties waar wij graag werken
  • Fokker Terminal
  • Amare
  • Van Nelle Fabriek
  • De Loods
  • SugarFactory
  • Hangaar2
  • Koninklijke Schouwburg
  • Grote Kerk
  • Louwman Museum
  • Paleiskerk
  • Werkspoorkathedraal
  • Maassilo
  • Paard
  • Museon-Omniversum
Brochure
Mood4Food Brochure
Mood4Food Brochure (English)
  • Privacy verklaring MOOD4FOOD BV
  • Algemene Voorwaarden MOOD4FOOD BV

De missie van Mood4Food

Bij Mood4Food laten wij niets maar dan ook niets aan het toeval over. Het is onze missie om alle events van de allerbeste en zo duurzaam mogelijke catering te voorzien, zowel op culinair als organisatorisch gebied. En altijd met die persoonlijke touch!